Logo Zoeken
Young Logeion

C-day is er ook voor Young Professionals!

24 mei 2023De redactie

“Als Young Professional is het belangrijk om een goed netwerk op te bouwen”, klinkt het advies dat bijna elke starter op de arbeidsmarkt krijgt. Vaak doen we dat door bijvoorbeeld LinkedIn-verzoeken uit te sturen. Maar dan? Valt het netwerken bij jou ook nog wel eens stil, dan tipt het bestuur van Young Logeion: kom naar C-day!

C-day Young Logeion.png

C-day is dé dag waarop communicatieprofessionals elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en praten over trends in het communicatievak. Marjolein, Emma, Julia, Sanne en Joachim van Young Logeion geven 5 redenen om als Young Professional deel te nemen aan C-day op donderdag 22 juni te Bussum!

1. Verbreed je kennis

Marjolein: “Tijdens de verschillende sessies kan je je kennis over allerlei communicatieonderwerpen verbreden. Niet alleen door wat de spreker vertelt, maar ook door de interacties mét en door het publiek. En als je zelf een vraag hebt: stel deze dan vooral! Dat wordt enorm gewaardeerd.”

2. Zie nieuwe én bekende gezichten

Emma: “Pas als er zoveel communicatieprofessionals bij elkaar zijn, merk je dat je vaak al een groter netwerk hebt dan je denkt! Vorig jaar volgde ik een kennissessie van een oud-docent, kwam ik bij een andere sessie iemand tegen van het bedrijf waar ik stageliep en was er een mede-collega aanwezig. Erg leuk om verschillende mensen vanuit verschillende hoeken bij elkaar te zien.'' 

3. Maak kennis met anderen bij de partnerstands
Julia: “Gedurende de dag leer je ook nieuwe mensen kennen: iemand die naast je zit bij een sessie of iemand die je tegenkomt bij één van de partnerstands. De partners zorgen voor leuke activiteiten bij hun stands, waardoor je makkelijk met hen én andere aanwezigen in contact komt.”

4. Klets gezellig door tijdens de borrel
Sanne: “Natuurlijk is er aan het einde van de dag ook een borrel waar je verder kunt kletsen met iedereen die je tijdens C-day hebt leren kennen. Geen zorgen: ook de mensen die pas tegen de tijd van de borrel zijn warmgedraaid kunnen hier nog even wat netwerkvaardigheden inzetten. We sluiten de dag in ieder geval gezellig samen af.''

5. Leer Young Logeion kennen
Joachim: “Als je Young Logeion nog niet (goed) kent is dit je kans: het hele bestuur is namelijk óók aanwezig. Dus kom ons vooral opzoeken en maak kennis, stel vragen en deel je ideeën!”