Logo Zoeken
Young Logeion

Young Logeion Academy: online kennisplatform voor jonge professionals

21 maart 2023De redactie

Inmiddels is de Young Logeion Academy al ruim een jaar live en hebben veel leden hier gebruik van gemaakt. De Young Logeion Academy is een online kennisplatform, exclusief voor Young Logeion leden. In de academy vind je allerlei trainingen, podcasts en webinars. Gemaakt voor en door jonge communicatieprofessionals. Dit betekent dat jonge communicatieprofessional kosteloos hun vaardigheden en kennis kunnen vergroten op ieder moment van de dag.

young logeion academy.png

De Young Logeion Academy staat boordevol interessante webinars, essentials, leerlijnen en podcasts. En het leuke is: een deel van die content is gemaakt door onze eigen leden. Dit doen we op zogenaamde creatiemiddagen. Tijdens zo’n creatiemiddag denken we met een aantal leden na over hoe we onze academy kunnen verrijken en maken we ter plekke content.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de essentialreeks ‘Tips voor starters’ waarin verschillende leden van Young Logeion tips delen die relevant zijn voor andere communicatieprofessionals. Ook de boekenclubpodcast blijkt een ware hit onder onze leden. Daarnaast is het binnen de academy ook mogelijk om door Young Logeion georganiseerde webinars terug te kijken. Bijvoorbeeld de webinar over ‘Kickass content schrijven’ door Kirsten Jassies of de 101-sessie met Esther Durenkamp over designthinking.

Binnenkort in de Academy: het faalverhaal 

'Van fouten kun je leren’, klinkt het bekende gezegde. Maarre... liever maken we natuurlijk helemaal geen fouten. En al helemaal niet als we net beginnen aan onze glansrijke carrière. Toch is fouten maken onvermijdelijk: we gaan allemaal een keer een faalmoment meemaken. In deze Young Logeion podcast die binnenkort live gaat gaan we het hebben over onze faalverhalen. Stay tuned!

Inloggen Young Logeion Academy

Wel lid van Young Logeion, maar nog nooit ingelogd in de Young Logeion Academy? Via het onderstaande stappenplan kun jij gemakkelijk inloggen: 

 Ga naar www.academieportal.nl/younglogeion 

  • Bij e-mailadres vul je het adres in dat je gebruikt voor je account op de Logeion-website
  • Vul bij wachtwoord 'Welkom123!' in

Na het inloggen kun je jouw wachtwoord voor de Academy veranderen. Lukt het niet om in te loggen? Neem even contact met ons op via young@logeion.nl.

Tips voor content

Wij proberen de content in de Young Logeion Academy naadloos aan te laten sluiten op jouw wensen en behoeften. Tips en ideeën voor nieuwe content zijn dus altijd welkom. Laat het ons weten via young@logeion.nl