Logo Zoeken
Logeion

Logeion-bestuur versterkt met drie nieuwe leden

25 mei 2022De redactie

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Logeion op 19 mei zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd: Andy Wiemer, Mireille Spapens en Loek Houtepen. Andy Wiemer won een paar jaar geleden de CommunicatieTalent van het Jaar verkiezing van Logeion. Hij werkt als woordvoerder voor ProRail in Utrecht. Loek Houtepen was eerder communicatieadviseur en woordvoerder bij de politie en werkt nu bij het Rijksvastgoedbedrijf. Mireille Spapens heeft eerder gewerkt bij Deloitte en is nu directeur marketing en communicatie bij de Erasmus Universiteit.

Nieuwe-bestuursleden-Logeion-2022.jpeg

Binnen het bestuur worden binnenkort nadere afspraken gemaakt over de verdeling van de portefeuilles. Met de benoemingen zijn de vacatures door het vertrek van Celia Noordegraaf, Pierre Wimmers en een al langer bestaande open plaats ingevuld. Hiermee is het Logeion-bestuur weer op volle sterkte voor dit moment.

Op de foto van links naar rechts: Logeion-voorzitter Wieneke Buurman, Loek Houtepen, Andy Wiemer en Mireille Spapens.