Logo Zoeken

C-day22 op 23 juni in Spant!

9 februari 2022De redactie

Het lijkt nog ver weg maar het is zomer voor je het weet. Maak jouw agenda leeg op 23 juni, dan is er al iets bijzonders om naar uit te kijken! En we gaan er vanuit dat we elkaar weer live op locatie kunnen gaan treffen.
Deze editie van C-day zal helemaal in het teken staan van de Logeion-trends 2022-2024. Het TrendTeam van Logeion zit nu middenin een intensief proces om de voor het vak belangrijkste ontwikkelingen te detecteren én te analyseren. De vertaling van de trends naar je eigen praktijk? Daar gaan we tijdens C-day22 direct een start mee maken.

C-day22-aankondiging.png

Ook dit jaar doen we dat weer samen met een groot aantal partners en sponsors. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Stuur een bericht naar partnerships@logeion.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.