Logo Zoeken
Young Logeion

Young Logeion Academy: online platform boordevol kennis en trainingen

25 januari 2022De redactie

De Young Logeion Academy staat sinds oktober live: exclusief voor leden van Young Logeion. Via dit online kennisplatform kunnen Young Logeion-leden vaardigheden trainen en kennis opdoen in hun eigen tijd. Op deze manier geven wij extra toegevoegde waarde aan het lidmaatschap van Young Logeion. Zijn de young professionals binnen jouw organisatie al lid?

2601 Young Logeion.png

De Young Logeion Academy bestaat uit verschillende trainingen, webinars, podcasts en e-learnings die op ieder gewenst moment gevolgd of beluisterd kunnen worden. De ideale plek voor jonge professionals om zich te ontwikkelen op professioneel niveau. Het gebruik van de Young Logeion Academy is volledig kosteloos wanneer je lid bent van Young Logeion.

Online content door en voor jonge professionals
Een deel van de content binnen de academy is gemaakt door young professionals voor young professionals. Op deze manier sluit alle informatie in de academy direct aan op de wensen en behoeften van Young Logeion-leden. Ben je lid van Young Logeion en heb je de lancering gemist? Maar wil jij ook rondkijken op de Young Logeion Academy? Mail dan naar young@logeion.nl je voor- en achternaam. Je ontvangt dan een persoonlijke link met inloggegevens.