Logo Zoeken
Young Logeion

Young Logeion Academy: De YL-boekenclub

14 december 2021De redactie

De Young Logeion Academy is een online kennisplatform speciaal ingericht voor jonge communicatieprofessionals die lid zijn van Young Logeion. Elke week plaatsen wij een nieuwe podcast in de academy in het kader van onze speciale YL-boekenclub. In de YL-boekenclub bespreken jonge communicatieprofessionals een communicatieboek: wat haalden ze eruit? Hoe gebruiken ze de theorieën in hun werk? Deze keer: Empathie van Roman Krznaric.

Logeion Podcast YL-academy.jpg

In deze editie van de YL-boekenclub bespreken young professionals Marjolein, Wietske en Wilbert het boek 'Empathie' van Roman Krznaric. In dit boek lees je hoe je door middel van empathie een goede communicatieprofessional kan zijn. Een boek dat behalve voor je carrière ook heel waardevol kan zijn voor je persoonlijke leven. "Een tip die ik meeneem in mijn werk is om mij te verplaatsen in de schoenen van mijn collega’s. Ruil eens een keer van werk met een collega om te begrijpen wat degene precies doet", aldus Marjolein. Meer weten over dit boek of de andere boeken die worden besproken in de YL-boekenclub? Je vindt het allemaal in de Young Logeion Academy.

Ben je lid van Young Logeion en heb je de lancering gemist? En wil jij rondkijken op de Young Logeion Academy? Mail dan naar young@logeion.nl je voor-en achternaam. Je ontvangt dan een persoonlijke link met inloggegevens.