Logo Zoeken

Het eerlijke verhaal begint bij eerlijk zijn tegen jezelf

16 november 2021De redactie

Op donderdag 4 november organiseerde Logeion hét congres voor communicatieprofessionals uit het publieke domein: PubCom21. Twee dagen nadat Mark Rutte en Hugo de Jonge nieuwe coronamaatregelen aankondigden, stroomde ’t Spant in Bussum vol communicatieprofessionals. Het kon nog net weten we nu…

PubCom21-705x220

Het voelde af en toe even onwennig, met ruim 180 vakgenoten bij elkaar in een theater. Maar wat zijn er goede (en scherpe) gesprekken gevoerd. Babbage & De Redactie waren er, als een van de twee hoofdsponsors, natuurlijk bij. Anke Laterveer (vanaf 2022 ook deel van Team Babbage) maakte een verslag van dit congres. Kon je er niet bij zijn? Of was je er wel maar wil je nog een terugblik? Lees dan het volledige verslag.