Logo Zoeken
Young Logeion

Young Logeion Academy – het nieuwe online kennisplatform

2 november 2021De redactie

Intussen staat de Young Logeion Academy al ruim een week live. Wat zijn de eerste resultaten en reacties op dit nieuwe online kennisplatform speciaal ingericht voor Young Logeion-leden? Julia de Vries (Young Logeion) en Josse van Horn (Skillstown Connect) vertellen.

Young Logeion academy 705x220

Ongeveer vijftig jongprofessionals hebben al rondgekeken op de Young Logeion Academy. Op dit online kennisplatform kunnen Young Logeion-leden ruim 100 e-learnings, webinars en podcasts volgen of luisteren en daarmee certificaten behalen. Het doel hiervan is om jezelf te blijven ontwikkelen als professional in je eigen tijd. ‘De afgelopen maanden hebben wij veel tijd gestoken in het maken van de academy. Het is heel tof om te zien dat al zoveel leden actief zijn geweest binnen het platform’, aldus Julia. ‘We hopen natuurlijk dat nog veel meer leden gebruik gaan maken van de Young Logeion Academy. De komende weken zullen we nog veel meer unieke content gaan toevoegen en kijken naar waar de wensen en behoeften van onze leden liggen. De eerste resultaten zijn in ieder geval veelbelovend.’

De drie te winnen verrassingspakketten waren binnen no-time vergeven. Binnen een dag hadden drie leden al hun Young Logeion certificaat toegestuurd. De winnaars van de verrassingspakketten zijn: Cordina Mourits, Britt Hippert en Ilona Hulshof. Alle drie hebben inmiddels een mooi verrassingspakket ontvangen t.w.v. €70,00.

Een mooie samenwerking met Skillstown
Josse van Horn : ‘Young Logeion mag trots zijn op de mooie resultaten die tot nu toe behaald zijn! Het is de kunst om activatie binnen de Young Logeion academy te blijven stimuleren. Uit ervaring weten wij dat enthousiasme vanuit bestuur/management dé key is om deelnemers betrokken te houden. Iedereen houdt ervan om beloond te worden. Dat kan zijn voor het behalen van een certificaat, een afgeronde leerlijn of actieve deelname.

Young Logeion is een onderdeel van Logeion en het bestuur en al haar leden zitten barstensvol met barstensvol creatieve ideeën! SkillsTown is erg blij met deze mooie samenwerking!’

Ben je lid van Young Logeion en heb je de lancering gemist? Maar wil jij ook rondkijken op de Young Logeion Academy? Mail dan naar young@logeion.nl je voor-en achternaam. Je ontvangt dan een persoonlijke link met inloggegevens.