Logo Zoeken

Marije van der Lee is het 600e nieuwe lid van 2021 en ontvangt het boekenpakket cadeau!

12 oktober 2021De redactie

Met allerlei feestelijke acties viert Logeion in 2021 dat ze 75 jaar bestaat. Een van deze acties is: elk 75e lid dat zich dit jaar aanmeldt bij Logeion krijgt een boekenpakket om meteen met zijn of haar professionele ontwikkeling aan de slag te gaan. Gefeliciteerd Marije van der Lee, want jij bent het 600e nieuwe lid van 2021 en je krijgt een boekenpakket thuisgestuurd! Marije is er blij mee: "Een boekenpakket komt heel goed van pas en is helemaal aan mij besteed!’’

600e lid Logeion_705x220.png

"Wat een verrassing dat ik het 600ste nieuwe lid van het jaar 2021 ben! Echt super tof dat ik gewonnen heb, hier ben ik heel blij mee. Ik ben na een paar jaar gewerkt te hebben op een communicatieafdeling in het boekenvak sinds een halfjaar werkzaam bij de Stafdienst Communicatie van de Tweede Kamer der Staten-Generaal en heb via de organisatie de mogelijkheid gekregen om lid te worden bij Logeion. Heel fijn natuurlijk want zodra je een leuke cursus ziet, kan je dit volgen en je door blijven ontwikkelen. Ik zag de sessie voor digitale toegankelijkheid voor video al verschijnen dus hier ga ik me zeker voor aanmelden. Een boekenpakket komt heel goed van pas en is helemaal aan mij besteed!’’