Logo Zoeken

Vijf finalisten strijden om de Galjaardprijs 2021

6 oktober 2021De redactie

Vijf bijzondere communicatieprojecten gaan op 4 november met elkaar de strijd aan om de Galjaardprijs 2021. De vakjury koos de vijf finalisten uit dertig inzendingen op basis van de criteria: Impact, Innovatie en Inspiratie. De finalisten, in alfabetische volgorde, zijn: ABP (Reality Check 2.0), ROVA (Terugwinnaars), UWV (NOW: de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid), Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland (Jongeren Corona Campagne 'Daar doe ik het voor’) en Zuyderland (Belevende - innovatieve communicatie rondom de coronacrisis in Zuyderland).

Finalisten Galjaardprijs 2021 705x220.jpg

De vakjury ontving vorige week woensdag tien vertegenwoordigers van verschillende projecten. “Professionele communicatiecollega’s die het DNA van hun organisatie vertegenwoordigen en door verschillende uitingen een eerlijk verhaal vertelden. Uit de tien projecten hebben we vijf finalisten geselecteerd, we kijken uit naar de finale op 4 november”, aldus juryvoorzitter Friso Fennema. 

Bekijk de projecten via onderstaande links:
•            ABP - Reality Check 2.0

•            ROVA - Terugwinnaars

•            UWV - NOW: de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid  

•            Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland - Jongeren Corona Campagne 'Daar doe ik het voor'

•            Zuyderland - Belevende - innovatieve communicatie rondom de coronacrisis in Zuyderland

Naast deze vijf finalisten vond de vakjury de inzending van Gemeente Rotterdam een bijzondere inzending en zal op 4 november daarvoor op bijzondere wijze in het zonnetje worden gezet.

Vakjury en publieksprijs
De vakjury bestaat naast Fennema uit Esther Bunnik, Annette Klarenbeek, Arjen van Leeuwen en winnaar van vorig jaar Iris Reshef. De jury reikt op 4 november tijdens Pubcom21 de vakprijs uit aan een van de finalisten. Daarnaast is er een publieksprijs te winnen, waarbij de winnaar door middel van de meeste stemmen wordt bepaald. Vanaf 18 oktober is het mogelijk om te stemmen op jouw favoriet. En natuurlijk kan je erbij zijn op 4 november! Meer informatie over de projecten en de tickets vind je op www.pubcom.nl.