Logo Zoeken

Start nieuw Comm-Lab: Rol van mbo’ers in het communicatievak

6 oktober 2021De redactie

Het communicatievak staat goed op de kaart, het aantal communicatievacatures blijft onverminderd hoog. En ook Logeion plukt daar de vruchten van. Maar hoe staat het eigenlijk met de rol van het mbo-onderwijs en de die van de mbo’ers in het vak en ook binnen de vereniging? Interessante vragen waar we graag antwoorden op zouden willen hebben. Daarom willen Loes Hekkens (Hekkens Communicatie) en André Manning (directeur van Logeion) graag een Comm-Lab starten.

Comm-Lab beeldmerk 705x220.jpg

Samen met een aantal leden en/of vakgenoten kijken of we de behoefte van mbo-pleidingen en communicatiemensen met een mbo-opleiding in kaart brengen. Wat is hun rol op de arbeidsmarkt, welke rol spelen zijn binnen het vak, wat zijn hun vaardigheden en…. hebben zij behoefte aan een beroepsorganisatie of misschien niet? En: wat zoeken ze dan? Wie heeft er tijd en energie om samen met Loes en André dit Comm-Lab te trekken? Stuur een mailtje naar info@logeion.nl als je interesse hebt! 

Meer informatie over Comm-Labs van Logeion of bekijk eerdere en andere Comm-Labs