Logo Zoeken

PubCom21 met keynotesprekers Joris Luyendijk, Abigail Norville en Marnix Eysink Smeets

21 september 2021De redactie

Het vraagt soms lef om te adviseren, om het 'Eerlijke Verhaal' te vertellen. En lef… dat is waar deze drie sprekers ons toe gaan oproepen tijdens PubCom21. Durf je opdrachtgevers een spiegel voor te houden? Durf je je twijfels te delen over ethische grenzen? En vooral: durf je jezelf in de spiegel te kijken? En wat betekent de uitkomst daarvan voor je vakuitoefening? Laat je verrassen en uitdagen door bijdragen van antropoloog en journalist: Joris Luyendijk, plaatsvervangend secretaris-generaal van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport: Abigail Norville en lector Publiek Vertrouwen in Veiligheid bij Hogeschool InHolland: Marnix Eysink Smeets.

pubcom-sprekers2021

Naast deze drie keynotes zijn er nog tal van andere sprekers en experts die gaan bijdragen. Verzeker jezelf van een kaartje voor het live event in Spant in Bussum of van een ticket voor het online programma. Kom meer te weten over Pubcom21