Logo Zoeken
Young Logeion

Young Logeion start intensieve samenwerking met SkillsTown

8 september 2021De redactie

SkillsTown en Young Logeion gaan intensief samenwerken. Beide organisaties hebben elkaar gevonden op het onderwerp online innoveren en leren! Met gebruikmaking van de kennis en ervaring van SkillsTown op het gebied van online leren kan Young Logeion gaan starten met het bouwen van een online leerplatform: Young Logeion Academy. Deze Academy maakt het voor Young Logeion leden mogelijk te leren en zich te ontwikkelen in hun eigen tijd.

YL en Folkert 705x220.jpg

“Geweldig dat de samenwerking ons de mogelijkheid gaat bieden om een online platform te realiseren met als vertrekpunt onze eigen kennisbehoeften.” Aldus Julia de Vries, bestuurslid van Young Logeion. “We gaan een aantal bestaande modules ontsluiten voor onze leden maar vooral ook zelf onze handen uit de mouwen steken. We gaan bijvoorbeeld samen met een aantal ambassadeurs aan de slag met het produceren van e-learnings, podcasts maken en webinars opnemen in een professionele studio. We kunnen niet wachten om onze leden toegang te verlenen tot dit innovatieve platform!’’

Directeur van Skillstown Connect, Matthijs Akkenaar, is erg enthousiast over de samenwerking: ‘Young professionals zijn altijd bezig met leren en ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als in hun werk. Ik ben daarom erg benieuwd wat wij van Young Logeion kunnen leren. Wat voor aanbod vinden zij interessant en op welke manier leren zij? Met de antwoorden hierop kunnen we steeds beter inspelen op de leerbehoefte van young professionals.

De samenwerking is natuurlijk niet alleen voor leden tot 30 jaar interessant. Folkert Reith, programmadirecteur van Logeion: “Komende tijd gaan we heel goed kijken naar het ontstaan van dit leerplatform. Hoe leert de aanstormende generatie professionals? Waar ligt hun kennisbehoefte? Hoe geven ze ZELF hun leren vorm? We gaan het gezamenlijk ontdekken in deze collectieve proeftuin. En daar gaan we allemaal van leren”

SkillsTown
Skillstown is dé online opleider van Nederland. De ambitie: bijdragen aan een continue ontwikkeling van mens en organisatie. Met als doel bedrijven, organisaties en medewerkers in staat te stellen mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. Bij Skillstown wordt daarom ook actief ingezet op ontwikkeling en blijvend innoveren. Waarbij het uitgangspunt is: iedereen leert op zijn eigen manier. Kijk voor meer informatie over SkillsTown op www.skillstown.com en www.skillstownconnect.nl.