Logo Zoeken

Het 450e nieuwe lid van 2021 en ontvanger van zesde boekenpakket is: Eline Coes!

19 juli 2021De redactie

Met allerlei feestelijke acties viert Logeion in 2021 dat ze 75 jaar bestaat. Een van deze acties is: elk 75e lid dat zich dit jaar aanmeldt bij Logeion krijgt een boekenpakket om meteen met zijn of haar professionele ontwikkeling aan de slag te gaan. Gefeliciteerd Eline Coes, want jij bent het 450e nieuwe lid van 2021 en je krijgt het zesde boekenpakket! Eline is er blij mee: "Het is een hele goede start van een leerzame tijd!"

Afbeelding Logeion 75 jaar 450e lid Eline 705x220.jpg

Eline Coes (26) is net, op 1 juli, gestart als communicatieadviseur bij Abrona. Eline vertelt: "Abrona ondersteunt volwassenen met een verstandelijke beperking in en nabij de provincie Utrecht. Hiervoor pakte ik de communicatie en marketing op bij het overkoepelende ICT-bedrijf AtiQx. Na vier mooie en leerzame jaren was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb veel zin om mij verder te ontwikkelen en te groeien als communicatieadviseur in de zorg. Mijn communicatiecollega adviseerde gelijk om lid te worden van Logeion. Graag volg ik het nieuws voor communicatieprofessionals en sluit ik aan bij de bijeenkomsten en webinars. Ik ben blij dat ik het boekenpakket van Logeion heb gewonnen. Bedankt!"