Logo Zoeken

C-week21, een bijzondere online beleving!

29 juni 2021De redactie

Logeion kijkt terug op een ontzettend gave en inspirerende C-week21. Een vierdaags online vakcongres: niemand die dat een jaar geleden voorspeld zou hebben! Met drieëntwintig sessies, een gevarieerd programma en met meer dan 500 deelnemers hebben we laten zien waar we als vereniging toe in staat zijn. Natuurlijk ook dankzij de partners van C-week21!

locatie cweek2.jpg

Het effect van die enorme kennisimpuls zal komende weken nog naklinken. Deelnemers van c-week kunnen de sessies nog het hele jaar terugkijken in de speciaal voor hen ingerichte mediatheek.

Een jaar van vernieuwing en professionalisering

Bianca Validzic, voorzitter van de congrescommissie kijkt trots en tevreden terug op C-week: "We wilden met een bomvol en gevarieerd C-weekprogramma kijkers het 'C-daygevoel' geven. Kennis, inspiratie en vooral ook gezelligheid, het bijpraten met vakgenoten. Door topcolleges, inspiratiesessies, en clubhouse gesprekken hebben we deelnemers een prachtige mix kunnen aanbieden die je ook op een real life versie van C-day zou zien. Echte vakmensen aan het woord, maar ook inspiratie 'van buiten'. Het was in alle opzichten ook een jaar van vernieuwing en professionalisering. Alles online, deels vooraf opgenomen en deels live. Dat betekende nog intensiever gebruik van apps, en intensieve samenwerking met een team van eventprofessionals. En met een resultaat waar ik mega trots op ben!"

 


Partners
Zonder partners geen C-week. Door alle kennis en expertise samen te laten komen en te bundelen, hebben we dit vierdaags online vakcongres groots en professioneel kunnen organiseren. We zijn dankbaar voor het vertrouwen en dat we met elkaar een steentje hebben bijgedragen aan het communicatievak en de professionalisering daarvan.

Sponsorplaat 27-5