Logo Zoeken

Feestelijke opening van C-week21

15 juni 2021De redactie

Op maandag 21 juni start C-week21 met een talkshow onder leiding van Pauline de Wilde die iedereen gratis kan volgen. Tijdens de uitzending zal bekend worden wie verkozen zijn tot CommunicatieProfessional 2021 en CommunicatieTalent 2021. Pauline gaat in gesprek met de juryvoorzitters, Cathelijne Janssen en Paulien Trommelen, en natuurlijk schuiven de twee winnaars ook aan tafel!

locatie cweek2.jpg

Naast de finalisten van de Verkiezing CommunicatieProfessional 2021 - Esther van Tienen (Transavia), Hans Faber (Namens de Familie) en Judith Zuijderhoudt (MSD) - en de Verkiezing CommunicatieTalent 2021 - Evita Bloemheuvel (Zelfmoordpreventie 113), Falco Cremers (Zuyderland MC Heerlen) en Skye van Gooswilligen (De Omgevingsanalist & Rijkswaterstaat) - zijn andere gasten in de uitzending: Corien Niezing (Hoofd Communicatie & PR, Randstad), Marjolein Snellink (Voorzitter Young Logeion), Mieke Ansems (Directeur Communicatie & Marketing VNO-NCW MKB-Nederland) en Wouter Jong (Docent Universiteit Leiden).

Tijdens de talkshow hebben komen onderwerpen aan bod als: Hoe kijken de gasten aan tegen de toekomst van het vak? Wat is communicatieleiderschap en hoe maak je (blijvend) het verschil? Aan de hand van een aantal (video)stellingen van vakgenoten over onder meer gedragsverandering, technologie als bondgenoot, polisering van de samenleving en waarom samenwerken zo belangrijk is, worden diverse actuele onderwerpen aangesneden.

De talkshow is een onderdeel van C-week21 en is kosteloos te volgen. Je kunt gemakkelijk via deze link registreren. Wil je het volledige programma van C-week21 volgen koop dan een passe partout waarmee je vier dagen lang toegang krijgt tot alle 23 sessies.