Logo Zoeken

Het vak in het zonnetje!

1 juni 2021De redactie

Een zonovergoten Kameryk is het decor van de eerste opnamedag voor
C-Week21. C-week is namelijk voor een deel live en voor het andere deel opgenomen. Op die manier kunnen we garanderen dat C-week21 soepel verloopt. Het was op 31 mei een komen en gaan van kennispartners en interviewgasten. Nicoline van Straten van LiveHouse is verantwoordelijk voor de productie van deze bijzondere online editie: “Nog niet eerder hebben we zo’n bijzonder concept neergezet. De gekozen vorm en de locatie nodigen uit tot goede gesprekken voor de camera, want dat is wat de natuur en deze setting met je doet. Daar ga je als deelnemer veel plezier aan beleven.”

Opname Kameryck 705x220.jpg

Een deel van het programma is dus al opgenomen. Zo hebben we een aantal inspiratiesessies met onze kennispartners opgenomen en staan alle trendsessies ook op beeld. Voor deze trendsessies ging Youssef Eddini in gesprek met Reint Jan Renes, Jaap de Bruijn en Liza Luesink over de Communicatietrends 2020-2021 van Logeion. 

Tijdens de opnames ontstonden er een aantal onverwachte uitdagingen, want in de natuur zijn wij mensen te gast. Het kwakende orkest van de kikkers in de vijver zorgde dan ook voor de nodige onderbrekingen tijdens de opnames. Dit leverde leuke situaties op, zoals je hieronder kunt zien op de afbeelding met de cameraman die even werd afgeleid.

w1 

Van 21 tot en met 24 juni kun je alle (top)colleges en sessies bekijken. Je kunt live in gesprek met de sprekers en we gaan inhoudelijk verder in gesprek met elkaar op Clubhouse! Laat je inspireren met deze zomerse sferen en verdiep je in de laatste ontwikkelingen op het gebied van communicatie, HR, employee engagement en nog veel meer! Kun je niet alles volgen in de week van 21 tot en met 24 juni? Dan kun je alle 23 sessies ook op een later moment bekijken. Tot 31 december is alles terug te zien!

Meer informatie over het programma of tickets.