Logo Zoeken

Hoe staat het ervoor met diversiteit en inclusiviteit in het communicatievak?

24 maart 2021De redactie

In deze vierde aflevering van The Peer Review, die Logeion samen met IDTV weer met veel plezier voor jou heeft gemaakt, spreken we met vakgenoten over diversiteit en inclusiviteit in het communicatievak. “Het feit dat dit al tien jaar lang een discussie is en dat we het nog steeds als thema moeten agenderen, zegt genoeg", aldus Léonie Hazebroek. Want: wat is het verschil eigenlijk tussen deze twee termen? Waar ergeren de vakgenoten die we spreken zich aan bij deze thema’s? Wie doet het volgens hen goed? Wat moet je vooral niet doen? En wat wel? Bekijk de aflevering!

The Peer Review aflevering 4 705x220.jpgAlle aflevering uit The Peer Review-serie bekijk je op het YouTube-kanaal van Logeion.