Logo Zoeken

Kate van Elswijk is het 150e nieuwe lid van 2021 en wint tweede boekenpakket!

23 maart 2021De redactie

Dit jaar vieren we dat Logeion 75 jaar bestaat. Dat vieren we natuurlijk niet alleen, maar samen met de Logeion-leden! Daarom zijn er heel 2021 feestelijke acties om dit bijzondere jubileum te vieren, zo kunnen bijvoorbeeld alle Logeion-leden dit jaar gratis naar 10 geselecteerde bijeenkomsten. Maar ook wint elk 75e lid dat zich dit jaar aanmeldt bij Logeion een boekenpakket om meteen met zijn of haar professionele ontwikkeling aan de slag te gaan. Als tweede winnaar mogen we Kate van Elswijk, communicatieadviseur bij Omgevingsdienst Haaglanden, feliciteren.

Afbeelding Logeion 75 jaar 150e lid 705x220.jpg

Na haar studie Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam was Kate als marketing- en communicatiemedewerker begonnen bij WestlandTheater De Naald. Kate vertelt: "Een klein maar fijn theater in Naaldwijk. Vanaf toen heb ik grote stappen mogen zetten binnen deze organisatie. De absolute kroon op mijn werk bij De Naald? Dat we tot drie keer toe verkozen zijn tot Theater van het Jaar. Een ontzettend grote eer, want deze prijs wordt vanuit de volledige theaterbranche toegekend. Door de vele kansen die ik heb gekregen bij De Naald, ben ik daar vrij lang werkzaam geweest: negen jaar. En toen ging het kriebelen, want mijn plafond was inmiddels wel bereikt. Ik wilde in een grotere organisatie gaan werken, binnen een groter team en een ander werkveld. Met de Omgevingsdienst Haaglanden is dat zeker weten gelukt haha! Een compleet andere organisatie, maar tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt en ik kijk erg uit naar wat er allemaal komen gaat."

Kate werd naar eigen zeggen lid van Logeion omdat: "Na negen jaar als marketing- en communicatiespecialist in een theater gewerkt te hebben, besloot ik onlangs de overstap te maken naar een grotere organisatie. Met veel plezier ben ik nu werkzaam bij Omgevingsdienst Haaglanden als Communicatieadviseur. Dit vond ik een mooie reden om mijzelf als communicatieprofessional verder te ontwikkelen en ik denk dat het lidmaatschap van Logeion mij daarbij kan helpen."

Ze hoopt uit haar lidmaatschap verdieping op het communicatievlak, in de breedste zin van het woord te halen. "Hierdoor wil ik mijzelf nog meer ontwikkelen als communicatieprofessional. Niet alleen door middel van vakliteratuur, maar ook door het bijwonen van webinars en hopelijk in de toekomst weer fysieke bijeenkomsten, waarbij ik hoop kennis te maken met andere professionals uit uiteenlopende branches", zegt Kate. Ze verheugt zich op het eerste jaar in haar nieuwe functie: "Alhoewel ik pas net gestart ben bij Omgevingsdienst Haaglanden - namelijk in februari 2021 - staan er al veel mooie projecten op de planning die opgepakt moeten worden en waar ik naar uit kijk. Een van de grootste projecten is het ontwikkelen van een nieuwe website. Dit doe ik samen met mijn collega Marissa. Ik kijk niet alleen uit naar het moment van oplevering, maar zeker ook naar het gehele traject. Dat wordt een mooie uitdaging! Daarnaast verheug ik mij nu al op het live ontmoeten van mijn collega’s. Met uitzondering van mijn directe collega van communicatie en mijn teamleider, heb ik de rest uitsluitend via Teams gezien en gesproken. Lijkt me fijn om op kantoor bij elkaar binnen te lopen, te sparren, een kop koffie met elkaar te drinken en eind van de week een borrel te doen in de Haagse binnenstad." We wensen Kate veel plezier in haar nieuwe functie en natuurlijk met het boekenpakket!