Logo Zoeken

CommunicatieTalent 2020 Andy Wiemer: “Aandacht explodeerde”

23 maart 2021De redactie

Vorig jaar won Sascha Becker de titel Communicatieman 2020 en Andy Wiemer ging er met de titel CommunicatieTalent 2020 vandoor. Alleen al de nominatie bracht Andy Wiemer veel. “Ik merkte dat veel communicatieprofessionals via allerlei kanalen contact met me zochten en benieuwd waren naar mijn verhaal en aanpak. De aandacht explodeerde helemaal toen ik de titel uiteindelijk echt pakte.” Andy Wiemer heeft zijn verhaal in heel veel communicatiekringen en bij verschillende grote bedrijven mogen doen. “Helaas wel allemaal digitaal vanwege de coronacrisis, maar de contacten die ik heb opgedaan komen in de toekomst zeker van pas.”

Winnaars communicatieverkiezingen 2020 705x220.jpg

“Je vervult als CommunicatieTalent ook echt de rol als een van de ambassadeurs van het communicatievak. Gerenommeerde communicatievakbladen vragen geregeld om jouw mening en visie op bepaalde ontwikkelingen. Ik had het voor geen goud willen missen!”, zegt Andy.

Sascha Becker heeft dankzij zijn titel de employee journey nog meer op de kaart kunnen zetten. “Ik heb een extra podium kunnen bouwen om ons gedachtegoed structureel onder de aandacht te brengen; in interviews, workshops en lezingen. Ook interessant waren de activiteiten die ik binnen de vereniging op kon pakken. Zo ben ik samen met het bestuur en Logeion-directeur André Manning, bezig om de propositie voor onze corporate leden neer te zetten; ik vind dat Logeion meer bekendheid moet krijgen in de commerciële wereld. Dan wordt het een vereniging van alle communicatieprofessionals. De titel was voor mij ook een erkenning van het feit dat communicatie veel meer samen moet werken met andere disciplines, zoals HR. En dat acteren op strategisch niveau cruciaal is om succesvol te zijn”, vertelt Sascha.

De zoektocht naar de Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent van 2021 is al in volle gang. Logeion zoekt ook dit jaar weer naar spraakmakende, inspirerende en vernieuwende communicatieprofessionals die zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden. Wie weet op een originele manier in te spelen op de actualiteit? Wie maakt naam met een creatief communicatieproject?

Ben jij de nieuwe Communicatieman/vrouw of CommunicatieTalent van het Jaar? Of wil jij iemand tippen? Vul dan snel het aanmeldformulier of het tipformulier in! Aanmelden en tippen kan tot 1 april.