Logo Zoeken

Communicatietrends 2020/2021 nu ook in het Engels beschikbaar

8 juli 2020De redactie

Halverwege mei 2020 werden de communicatietrends van Logeion voor 2020/2021 bekendgemaakt. De afgelopen jaren heeft Logeion steeds meer een internationale blik ontwikkeld en is waardevolle samenwerkingen aangegaan met verenigingen en partners in het buitenland. Speciaal om de kennis en inspiratie te delen met de internationale communicatieprofessionals en expats zijn de trends nu ook beschikbaar in het Engels. De Engelstalige beschrijving van de trends en de infographic zijn nu te downloaden.

Internationaal vlaggen 705x220.jpg

Bekijk de Engelstatige infographic hieronder en download het Engelstalige trenddocument via deze link. Meer informatie over de communicatietrends vind je op deze pagina.

Communication Trends 2020 - Infographic.png