Logo Zoeken

C-day verplaatst naar 2021

27 maart 2020De redactie

Als gevolg van alle aan het coronavirus gerelateerde maatregelen die op dit moment van kracht zijn en wellicht ook de komende maanden nog, hebben we besloten om dit jaar geen fysieke editie van C-day te organiseren. Ondanks de voorbereidingen door de congrescommissie van C-day en onze partners, vinden we het niet verstandig en realistisch om het nationaal vakcongres op dinsdag 16 juni 2020 te laten plaatsvinden.

cday update705x220.png

Verkiezingen Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent
De verkiezingen van Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van het Jaar, een belangrijk onderdeel tijdens C-day, gaat in aangepaste vorm wel door op 16 juni. Digitaal kun je de verkiezing op de voet volgen. Houd voor meer informatie de website van Logeion in de gaten.

Nieuwe datum voor C-day21
Cday-21 vindt plaats op donderdag 24 juni 2021 in het NBC in Nieuwegein. We hopen je volgend jaar te treffen en dan maken we er een spetterende editie van. Logeion bestaat dan 75 jaar en dat biedt een mooie gelegenheid om bij elkaar te komen en ook stil te staan bij ons vak. Ons beroep is cruciaal, zeker in deze periode. We zijn ons ervan bewust dat juist nu en ook de komende periode veel van onze collega’s dagen in touw zijn en daar mogen we enorme bewondering voor hebben.

Wat te doen met je ticket?
Heb je een ticket voor C-day20 gekocht, dan heb je persoonlijk hierover een e-mail ontvangen. 

Voor vragen kun je mailen naar info@logeion.nl.