Logo Zoeken

Nieuwe internationale samenwerking met: International Public Relations Association (IPRA)

4 februari 2019De redactie

Na eerdere samenwerkingen met de Britse PRCA en de Surinaamse communicatievereniging CCPR heeft Logeion opnieuw een internationale samenwerking gesloten. Kennis van het communicatievak wordt immers niet alleen in Nederland ontwikkeld, maar ook buiten onze landsgrenzen. Daarom hebben we nu een officiƫle overeenkomst getekend met de International Public Relations Association (IPRA).

Samenwerking IPRA 705x220.jpg

Door deze samenwerking met de International Public Relations Association (IPRA) krijgen de 4.000 Logeion-leden kosteloos toegang tot kennis en whitepapers die door de IPRA worden ontwikkeld, zoals de zogeheten 'IPRA Thought Leadership Essays' en de samenvattingen van de communicatiecases die het afgelopen jaar door de IPRA met de Golden Awards zijn onderscheiden. Logeion heeft nu nog beter toegang tot internationale sprekers die, waar mogelijk, een plek krijgen in de programmering van de Logeion. Aansluiting zoeken bij internationale communicatieverenigingen is een belangrijk middel voor onze vereniging om de ontwikkeling van het communicatievak verder vorm te geven en te leren van datgene wat er in de landen om ons heen gebeurt.