Logo Zoeken

Longlist voor Communicatieman/vrouw 2018 bekend

18 april 2018De redactie

De longlist met acht kandidaten voor de Verkiezing van de Communicatieman/vrouw van 2018 is bekend. De selectiecommissie van Logeion heeft alle kandidaten beoordeeld op vier criteria: inspiratie, innovatie, impact en individuele bijdrage. Aan de hand van deze beoordeling, die heeft plaatsgevonden op basis van de voordracht en een verdiepend gesprek met de kandidaat, heeft de commissie een adviesrapport voor de jury geschreven. De jury nodigt op basis van dit advies een selectie uit voor een verdiepend interview en kiest vervolgens drie finalisten. Deze worden eind mei bekendgemaakt. Zij mogen tijdens C-DAY18, op 21 juni 2018, strijden voor de titel Communicatieman/vrouw van het Jaar. Wie neemt het stokje over van Wim van der Weegen, de winnaar van vorig jaar?

Commv_2018_705x220.jpg

De longlist Communicatieman/vrouw 2018 bestaat uit:

  • Alma Feenstra - mboRijnland
  • Nanda Huizing -  Philips Benelux
  • Angela Marlet-Wiegel - Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • Augusta Noya - Spaarne Gasthuis
  • Michel Reijns - Ministerie van Financiën
  • Rudolph Strickwold - Hulphond Nederland
  • Frank Tebbe - Het Nederlandse Rode Kruis  
  • Ariane Volz - Nuon


Kijk voor meer informatie over de verkiezingen op www.communicatieverkiezingen.nl
En ga voor alle informatie over C-DAY18, hét nationale vakcongres voor communicatieprofessionals, naar: www.cday.nl