Logo Zoeken

Negen kandidaten op longlist CommunicatieTalent 2018

4 april 2018De redactie

De longlist met kandidaten voor de Verkiezing van het CommunicatieTalent 2018 is bekend. De selectiecommissie van Logeion heeft de kandidaten beoordeeld op vier criteria: inspiratie, innovatie, impact en individuele bijdrage. De negen talenten presenteren zichzelf tijdens een selectiedag bij Yacht, waar zij beoordeeld worden door de selectiecommissie en een recruiter van Yacht. De commissie schrijft een adviesrapport voor de jury die uit de negen talenten drie finalisten kiezen. De drie finalisten worden eind mei bekendgemaakt. Zij mogen tijdens C-DAY18, op 21 juni 2018, strijden voor de titel CommunicatieTalent van het Jaar. Wie neemt het stokje over van Laura Peels, de winnares van vorig jaar?

Comm-verkiezing2018_3.jpg

De longlist Communicatietalent 2018 bestaat uit:

  • Isabel Boerdam – De hippe vegetariër / Omnicom PR Group
  • Evelien Brascamp – De Innovatiecentrale
  • Jeppe Delver – Zilveren Kruis
  • Soraya Koendjbiharie – Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants
  • Matthias Moll – Swapfiets
  • Marrit Plat – Deloitte
  • Paulien Poelarends – Maatschap voor Communicatie
  • Sietske van Rijn – Gemeente Leiden
  • Paulien Trommelen – Future Communication

  Kijk voor meer informatie op onze website: www.communicatieverkiezingen.nl