Logo Zoeken

NOS start met nieuwsbrief Brussel Inside

5 september 2017De redactie

Communiceren over complexe Europese politieke vraagstukken? De NOS pakt de handschoen op! Politieke beslissingen die in Brussel genomen worden, hebben invloed op het leven in Europa. Vanaf 3 september verstuurt de NOS wekelijks op zondag een nieuwsbrief, genaamd Brussel Inside met daarin het belangrijkste nieuws vanuit Brussel.

LOGW_vlaggeneuropeseunie.jpg

Brussel Inside bundelt al het belangrijke nieuws vanuit Brussel in één overzicht, elke week verzameld door de Europa-correspondenten van NOS. Een mooi initiatief dat we met veel (professionele) belangstelling gaan volgen. Drie dagen na de lancering van de nieuwsbrief telt Brussel Inside ruim 4300 abonnees. Zelf deze nieuwsbrief ontvangen of edities terugzien? Dat kan: https://www.getrevue.co/profile/Brusselinside/