Logo Zoeken

Ilona Hulshof

Groningen - tussen 30 en 39 jaar - (Semi-)overheid - Communicatieadviseur bij TKP Pensioen

Ilona Hulshof - kandidaat ledenraad - foto.jpg

Mijn interesse en expertise ligt in de online communicatie. Of het nu gaat om een begrijpelijke webtekst, een gesponsord bericht op social media, of een goed te vinden aanvraagformulier. In mijn werk bij de gemeente Utrecht combineer ik uitvoering, analyse en advies als het gaat over onze online kanalen. Daarnaast ben ik al een aantal jaren deel van het communicatieteam van verkiezingen, waarbij ik ook een deel van de offline communicatie verzorg.

Op dit moment vervul ik nog twee bestuurlijke functies. Ik zit in de Raad van Advies van de Sportraad Utrecht en in de ledenraad van de KRO-NCRV. In het verleden heb ik commissie- en bestuurservaring opgedaan bij een studentensportvereniging en studievereniging.

Ik hoop een brede blik in de ledenraad in te mogen brengen, waardoor de lezingen, workshops en het vakblad voor alle leden relevant blijft. Of je nu werkt in de publieke of private sector, advies of uitvoering, en met de uitdagingen van Groningen of die van Utrecht. Met mijn analyse-achtergrond kan ik daarnaast een kritische blik werpen op aannames en onderzoek.