Logo Zoeken
Vakblad C Exclusief voor leden

CSRD: klopt wat je zegt ook écht?

26 februari 2024Wim Datema

Wie al wat langer in het vak zit, herinnert zich vast nog de tijd dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hot was. Dat de directeur aan je bureau stond en opperde om nog iets met MVO in het jaarverslag te doen. Want dat stond zo goed. En dat je dan op zoek ging naar een leuk projectje ergens diep in de organisatie. Bijvoorbeeld een bosje bomen dat met het geld van je organisatie werd gered. Of een paar experts uit je bedrijf die gastlessen gaven op een school. Die tijd is voorbij. MVO werd ESG (Environmental, Social & Governance) en het is niet meer vreemd dat de accountant checkt of al die mooie claims nog wel kloppen. 

Deze kennis is exclusief voor leden en abonnees op vakblad 'C'.

Meer over lid worden

Meer over abonnee worden

Ben je al lid of abonnee? Log in om exclusieve kennis te zien.