Logo Zoeken
Artikel Exclusief voor leden

Tijdens een crisis is hypertransparantie een absolute vereiste

22 januari 2024Martijn van Dorp

Onoverzichtelijke ontwikkelingen, uitgelekte berichtgeving en een hoop discussies. Afgelopen zomer waren voetbalclub Ajax en de Partij voor de Dieren volop in het nieuws: zij verkeerden in chaotische crisissituaties die hun reputaties flink op de proef stelden. De communicatietheorie leert dat goede crisiscommunicatie chaos kan beteugelen, of in ieder geval een belangrijke rol hierin kan spelen. Is het mogelijk een crisis op te lossen met communicatie? Wat zijn de valkuilen in dergelijke situaties?

Deze kennis is exclusief voor leden en abonnees op vakblad 'C'.

Meer over lid worden

Meer over abonnee worden

Ben je al lid of abonnee? Log in om exclusieve kennis te zien.