Logo Zoeken
Podcast

Nieuwe aflevering comm.Talk over krapte op de arbeidsmarkt

19 april 2023De redactie

De tweede aflevering van de podcastserie comm.Talk staat nu live op alle streamingdiensten. De vijfdelige podcastserie comm.Talk is ontwikkeld door OnlyHuman en Logeion. In deze aflevering gaat presentator Charisa Chotoe (NPO) in gesprek met Martin Staats (algemeen directeur UMON) en Kirsten de Roo (eigenaar Pulse Recruitment, trainer en auteur ‘Personeelstekort begint bij jezelf’). De experts bespreken dit keer een bekend probleem voor veel organisaties, namelijk de krapte op de arbeidsmarkt.

foto commtalk2.jpg

Woordkunstenaar Atta De Tolk sluit opnieuw de podcast af met een mooie voordracht.

Veel ondernemers en organisaties worstelen met personeelstekort op de huidige arbeidsmarkt. In het boek ‘Personeelstekort begint bij jezelf’ van Kirsten de Roo lees je wat je kunt doen om een aantrekkelijke werkgever te worden, zodat je moeiteloos personeel kunt aantrekken en behouden.

Ben je benieuwd naar het boek of ken je iemand die dit graag zou willen ontvangen? Samen met OnlyHuman verloten wijtien exemplaren via de LinkedIn-pagina van Logeion en OnlyHuman. Laat in de comments weten waarom je het boek graag zou willen ontvangen en wij kiezen z.s.m. de winnaars uit.

Beluister de aflevering via deze link: https://podcasters.spotify.com/pod/show/commtalk.