Logo Zoeken
Podcast

"Communicatie is meer dan een vak"

29 november 2022Yvonne van Vliet

In deze podcast gaat Simone Boitelle, Global Director Corporate Affairs FrieslandCampina, in op de rol van het zuivelconcern in het milieudebat, de druk op de agrarische sector, de kritiek van Milieudefensie en de roep om verantwoording. Simone vertelt: "Communicatie is meer dan een vak. Het gaat over begrijpen wat je organisatie doet, wat het drijft. Het gaat over de strategie willen doorgronden en bereid zijn om binnen de organisatie je netwerk net zo goed op orde te hebben als erbuiten." Simone maakt deel uit van het executive leadership team en is sinds 2018 wereldwijd eindverantwoordelijk voor corporate affairs. Is het haalbaar om FrieslandCampina in 2050 volledig klimaatneutraal te laten zijn? En hoe dan? 

Podcast The Good World FrieslandCampina 950x635.jpg

Luister via Spotify

Luister via de website van The Good World

Eerder verschenen podcasts met directeuren Communicatie van onder meer ASN Bank, DSM, Politie Nederland en ANWB. De podcasts van The Good World zijn een initiatief van de bureaus REDRUM (video & animatie), BTTR (digitale platformen), Science4Business (wetenschapsnetwerk) en ZB (Communicatie & Content).