Logo Zoeken
Video

The Peer Review: Gedrag en communicatie

2 november 2022De redactie

Gedrag en communicatie zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Zonder communicatie geen gedrag. Geen gedrag zonder communicatie. Communicatie is er altijd. Als het niet in gesproken woord is, dan is het wel non-verbaal. Er worden ontzettend veel onderzoeken gedaan naar gedrag, want het is een complexe materie. Interessante vragen zijn: Hoe zetten wij kennis over het gedrag van mensen in het communicatievak in? Hoe geven we sturing aan het gedrag? En wat zijn inspirerende voorbeelden?

TPR_S02E05_THUMBNAIL.png

Verschillende experts komen aan het woord in de vijfde aflevering van The Peer Review van 2022 en delen hun visie over gedrag en communicatie. Ze geven antwoord op vragen als: Welke kennis uit de gedragswetenschap moet meer ingezet worden? En waar gaat het mis als professionals gedrag proberen te beïnvloeden?