Logo Zoeken
Video

The Peer Review: Wat vinden de experts van de trends?

29 juni 2022De redactie

In de nieuwe The Peer Review komen een aantal experts aan het woord over trends, specifiek de Communicatietrends 2022-2023. Tijdens C-day22, op donderdag 23 juni, werden de Communicatietrends gelanceerd. Aan het woord komen TrendTeam-voorzitter Jaap de Bruijn, Hettie Politiek (programmamanager Democratisering bij de gemeente Amsterdam), Carolien Schoenmakers (strategisch communicatieadviseur Tappan), hoogleraar Christian Burgers en Amy Barratt-Jones, senior creative bij idtv+. Uitgaande van hun eigen expertise geven zij hun visie op de trends.

The Peer Review trends 2022 950x635.png

Bekijk hier de volledige video. Alle video's in de serie The Peer Review worden gemaakt in samenwerking met idtv+.

Historie

In het kader van het 75-jarig jubileum van Logeion ontstond het idee voor The Peer Review. Per video van circa zes minuten laten vijf of zes communicatieprofessionals hun licht schijnen over actuele communicatiethema’s zoals disruptie en innovatie, publiek domein versus private sector, wetenschap & praktijk en employee engagement.