Logo Zoeken
Podcast

Podcast The Good World met Nelleke Barning

3 mei 2022De redactie

Meer dan tien jaar werkten onderzoekers van DSM aan Bovaer. Een kwart theelepeltje van deze methaanremmer in het voer van koeien en ze stoten minimaal dertig procent minder methaan uit. In de nieuwste podcast van The Good World noemt Nelleke Barning (vice president Sustainability and Communications Health Nutrition & Care) het een van de mooiste voorbeelden van hoe DSM invulling geeft aan de ambitie om te werken aan een gezondere planeet. Luister naar de interessante podcast met Nelleke Barning op The Good World via Spotify of een van je eigen voorkeurskanalen.

TheGoodWorld-Nelleke-Barning.png

Eerder verschenen podcasts van The Good World met onder meer de directeuren Communicatie van Unilever en ASN Bank, zijn terug te vinden op de website van The Good World. De podcasts van The Good World zijn een initiatief van de bureaus REDRUM (video & animatie), BTTR (websites), ZB Communicatie & Content en wetenschapsnetwerk Science4Business.