Logo Zoeken
Video

Nieuwe aflevering The Peer Review: de menselijke maat in communicatie

9 maart 2022De redactie

Het is zover, het nieuwe seizoen van The Peer Review is van start gegaan en de eerste aflevering staat online. Het onderwerp is: de menselijke maat in communicatie. Gastsprekers zijn Inge den Hartog, Celia Noordegraaf, Jaap Peters, Folkert Reith en Esther Holster. Per video van circa zes minuten laten vijf of zes communicatieprofessionals in The Peer Review hun licht schijnen over actuele, interessante communicatiethema’s. De serie wordt gemaakt in samenwerking met idtv+.

The-peer-review-2022.png

In het kader van het 75-jarig jubileum van Logeion is vorig jaar het idee ontstaan het videokanaal van Logeion extra onder de aandacht te brengen. Er is een serie van acht video's gemaakt in samenwerking met idtv+ onder de titel ‘The Peer Review’. Per video van circa zes minuten lieten vijf of zes communicatieprofessionals hun licht schijnen over actuele communicatiethema’s zoals disruptie en innovatie, publiek domein versus private sector, wetenschap & praktijk en employee engagement. Bekende sprekers waren onder meer Christian Burgers, Betteke van Ruler, Wieneke Buurman, Sascha Becker, Huib Koeleman en Guido Rijnja.

Vanwege de vele positieve reacties is besloten de serie dit jaar een vervolg te geven. Met idtv+ heeft Logeion opnieuw een overeenkomst gesloten voor het maken van acht video’s. Vandaag dus de eerste van deze serie. Zodra een nieuwe video online gaat lees je erover via de Logeion-website en de Tweekly.