Logo Zoeken
Artikel

Helft van de communicatieprofessionals wil meer thuis blijven werken na coronacrisis

29 juni 2021De redactie

Begin juni werkten Logeion en Adformatie samen aan een onderzoek naar recente ontwikkelingen in het communicatievak. Het onderzoek werd uitgevoerd door DVJ Insights en leverde in ieder geval de volgende bijzondere uitkomst op; wanneer communicatieprofessionals na versoepeling van de coronamaatregelen niet de mogelijkheid zouden krijgen om thuis te werken, dan zou de helft van onze vakgenoten op zoek gaan naar een andere werkgever. Het onderzoek leverde meer interessante inzichten op. Bijvoorbeeld: niet iedere vakgenoot kan de purpose van zijn of haar organisatie gemakkelijk reproduceren.

Onderzoek grafiek 705x220.jpg

Ben je benieuwd naar de volledige resultaten van het onderzoek, klik dan op deze link.