Logo Zoeken

Nu online: The Peer Review over de relatie tussen communicatiewetenschap en -praktijk

1 juni 2021De redactie

Vijf vakgenoten vragen zich af of er wel voldoende kruisbestuiving is tussen de communicatiewetenschap en -praktijk én delen soms verrassende inzichten in deze zesde aflevering van The Peer Review die nu online te bekijken is. Maak jij regelmatig gebruik van inzichten en kennis uit de communicatie-wetenschap of aanpalende vakgebieden als sociologie, bestuurskunde, psychologie, taalkunde of gedragswetenschappen? 

The Peer Review aflevering 6 705x220.jpg

Luister en kijk naar Simone Krouwer, Taco Rijssemus, Young Logeion-voorzitter Marjolein Snellink, Guido Rijnja en onze bijzonder hoogleraar Christian Burgers en laat je inspireren door deze nieuwe aflevering van The Peer Review, een mooie samenwerking tussen IDTV en Logeion.