Logo Zoeken
Podcast

Beluister de podcast 'Geen Commentaar' die dit seizoen in het teken van 75 jaar Logeion staat!

7 april 2021De redactie

Het nieuwe seizoen van de podcast 'Geen Commentaar' staat op initiatief van Omnicom PR Group in het teken van 75 jaar Logeion. In vijf afleveringen behandelt presentator Frank Kromer de meest uiteenlopende communicatieonderwerpen. Van de verkiezingen in aflevering 1: 'Je voelt aan Jesse Klaver dat hij hip wil doen' en transparatie in aflevering 2: 'Al is de leugen van Baudet nog zo snel, zeg de waarheid maar vaarwel' tot communicatie in coronatijd in aflevering 3: 'Tijdens corona met een Coca Cola-truck door Duitsland'. Deze eerste drie afleveringen staan nu online en kun je nu beluisteren via de Logeion-website, maar ook via Spotify en de podcastapp van Apple!

Podcast 705x220.jpg