Logo Zoeken
Podcast

De leugen regeert (weer)?

23 maart 2021De redactie

Binnen de moderne communicatie hechten we toch een enorm belang aan de term ‘transparantie’? Alles moet zo open, eerlijk, zichtbaar en vooral ethisch mogelijk verlopen. Maar hoe rijmt dat met de succesvolle rentree van het glashard liegen in de mondiale maar ook nationale politiek? Denk aan de inmiddels afgezwaaide Trump en toch ook onze eigen Thierry Baudet. Jacques Bettelheim, Business Director Public Affairs bij Omnicom PR Group, praat host Frank Kromer (Geen Commentaar) in de tweede aflevering van de podcastserie in het teken van 75 jaar Logeion bij. Over de verschillen tussen framen en liegen en die tussen leugens en een andere waarheid verkondigen. Beluister nu de podcast als eerste op Logeionline!

Podcast 705x220.jpg