Logo Zoeken

Jouw stem telt mee!

10 juni 2020Wieneke Buurman

Volgende week is het weer zover: de Verkiezingen van de Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent 2020! De jury, onder de bezielende aanvoering van Noud Bex, heeft veel tijd en energie gestoken in de selectie van de topprestaties van het afgelopen jaar. Er staat een prachtige line-up van kandidaten klaar om zich te laten tooien met een van de twee meest begeerde titels van ons vak. Natuurlijk kunnen er maar twee collega’s uiteindelijk de gelukkige winnaars worden. Laat je stem horen en geef aan wie volgens jou de Communicatieman/vrouw 2020 en het CommunicatieTalent 2020 moeten worden!

Wieneke-705x220-def.jpg

Uit ervaring weet ik dat het niet meevalt een keuze te maken. Alle zeven kandidaten zijn titelwaardig. Maar alleen al het bestuderen van de cases op basis waarvan juist zij geselecteerd zijn, is een waar genoegen en heeft mij weer fijne inspiratie opgeleverd. Dus heb je een avondje niets te doen, ga er eens lekker voor zitten en laat je voorkeur weten op www.cday.nl/stemmen. Dat kan nog tot 15 juni. Op 16 juni worden namelijk de winnaars in een virtuele talkshow bekend gemaakt. May the best (wo)man win!