Logo Zoeken

Bedankt communicatiehelden!

15 april 2020Wieneke Buurman

Alle aandacht gaat in deze tijden van corona uit naar het primaire proces in de zorg: verpleegkundigen, artsen, ambulancepersoneel. En terecht. Daarbij worden communicatieprofessionals niet genoemd. En dat is niet terecht. Want ook die werken knetterhard. Houden ons op de hoogte van de ontwikkeling van de crisis. Maken zichtbaar wat het primaire proces doet. Laten zien hoe Nederland meeleeft en hoeveel mooie initiatieven er worden ontplooid om de crisis te bestrijden en draaglijk te maken.

Wieneke-705x220-def.jpg

Roepen ons op om ons leven aan te passen, thuis te werken en te blijven, anderhalve meter afstand te nemen. Zonder communicatie geen beeld van de crisis.

Dus bij deze: een levensgroot compliment voor alle collega’s die communiceren over de crisis. In de zorg, maar ook bij de overheid en brancheorganisaties. Jullie doen fantastisch en onmisbaar werk! Het past bij de natuurlijke bescheidenheid van communicatiemensen om niet actief aandacht voor hun bijdrage te vragen. Maar voor één keer zet ik jullie maar al te graag in het zonnetje!