Logo Zoeken

Blog van de voorzitter - Logeion: superclub!

5 februari 2020Wieneke Buurman

Dit wordt een saaie blog, maar met een hele mooie strekking. Meestal gebruik ik deze gelegenheid om iets te vinden van ontwikkelingen in het vak, de actualiteit of communicatieacties van organisaties of collega’s. Deze keer niet. Ik ga iets doen wat ik alleen doe op de kerstborrel, de nieuwjaarsbijeenkomst of C-day. En dat is te weinig.

Wieneke-705x220-def.jpg

Dus bij deze. Alle actieve leden, ontzettend bedankt voor jullie inzet en enthousiasme voor Logeion en het vak! Een vereniging is er voor de leden en door de leden. Voor het vak en door het vak. Een vereniging is wat de leden er van maken. Daarbij ondersteund door de niet aflatende inzet van de medewerkers van het bureau.

Ambassadeurs, vak- en themagroepleden, jury- en commissieleden, redacteuren, bestuurs- en Young Logeion-leden,  experts en adviseurs, super wat jullie allemaal doen.

Dus - Rosalinde, Celia, Robert, Corine, Marjan, Mariette, Oscar, Freek, Amelie, Rinske, Lydia, Mark, Trienke, Guido, Marjolein, Jan Jelle, Bartho, Nicoline, Bianca, Nicole, Margot, Arjen, Judith, Janneke, Paul, Inge, Youssef, Remco, Katja, Patty, Arjan,  Frans,  Noud, Monique, Ilse,  Ward, Betteke, Annemarie, Corine, Patricia, Sander, Claudine, Jurre, Michiel, Debbie, Bauke, Lisanne, Frank, Annette, Paulien, Dominique, Mirjam, Jolanda, andere Guido, andere Mark, Miranda, Amanda, Lotte, Leonie, Niels, Natanja, Maryse, Paul, Kristel, Zilla, Remco, Simone, en alle, alle anderen, jullie zijn Logeion!

Tot ziens op een bijeenkomst of op het Logeion-bureau aan de Koninginnegracht!