Logo Zoeken

Blog van de voorzitter: De CEO van de toekomst heeft een communicatieachtergrond

11 december 2019Wieneke Buurman

Een mooi bericht aan het eind van het jaar. Treant, een grote zorggroep in Drenthe en Groningen die bestaat uit drie ziekenhuizen en zeventien zorg- en verpleeginstellingen, heeft na lang zoeken een nieuwe voorzitter voor de Raad van Bestuur gevonden. Blij deed Treant daarover een persbericht uit. Niet zo bijzonder. Organisaties stellen vaker nieuwe topmensen aan. Maar wat ziet deze nieuwe voorzitter als haar belangrijkste taak?

Wieneke-705x220-def.jpg

“Ik voel een enorme verantwoordelijkheid om het vertrouwen van inwoners en patiënten verder te versterken.” De voorzitter van de Raad van Toezicht vult aan dat het haar belangrijkste opgave is om de profielen en de positionering van de ziekenhuizen verder te verstevigen. Do I need to say more? Ik wens jullie vast een heel goed en communicatief 2020!