Logo Zoeken

Prikkels - We openen de zomer met The Big Five

11 juni 2019André Manning

Ik kijk uit naar volgende week donderdag 20 juni. Niet omdat het de dag is voordat de zomer officieel begint en ik een weekend naar Schiermonnikoog ga om dat te vieren. Nee, omdat we voor de vijfde keer C-day organiseren. Ieder jaar wordt C-day groter, maar wat belangrijker is:nog beter. Met interessante sprekers op het hoofdpodium, de verkiezing van de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van het Jaar en een middag vol sessies waarbij alle aspecten van ons vak aan bod komen.

Andre Manning blog.jpg

En waarbij vernieuwing en toekomstige ontwikkelingen ook dit jaar weer centraal staan. Het is dan ook eigenlijk geen wonder dat C-day de afgelopen jaren is uitgegroeid tot het grootste eendaagse communicatiecongres in Europa.

Omdat het de vijfde keer is dat we C-day organiseren zijn we dit jaar een speciale samenwerking aangegaan met Business News Radio (BNR). Met name om ons vak nadrukkelijker op de kaart te zetten. Dat doen we via het programma The Big Five, dat iedere werkdag ‘s ochtends van 10 tot 11 wordt uitgezonden. Van maandag 17 tot met vrijdag 21 juni staat in dat programma iedere dag het communicatievak centraal. Iedere ochtend een uur lang één van onze collega’s die door presentator Roelof Hemmen wordt geïnterviewd over ons vak, met als hoogtepunt een live-uitzending vanaf C-day19 op donderdag 20 juni.

En dat het geen luxe is om ons vak beter te positioneren is me de afgelopen dagen nog duidelijker geworden toen ik het European Communication Montitor-rapport las. Misschien dat we met de Big Five en C-day een ons steentje bij kunnen dragen aan beter begrip van de uitdagingen waar we voor staan.