Logo Zoeken

Blog van de voorzitter: C-day, parel aan de kroon van Logeion

15 mei 2019Wieneke Buurman

Het zonnetje schijnt als ik het NBC in Nieuwegein binnenloop. Ik zie een paar mensen aankomen van verschillende kanten. Ze zijn gelijktijdig bij de ingang, willen naar binnen en botsen tegen elkaar aan. "Sorry!" zeggen ze tegen elkaar. Ze kijken elkaar beter aan. "Ben jij ook op weg naar C-day?" 

Wieneke-705x220-def.jpg

"Ja! Hee, wat leuk! Waarom ben jij hier naar toe gekomen?"

"Ik ben benieuwd naar de internationale keynote speakers. Echt super dat die naar Nederland zijn gekomen om hier te spreken."

"O ja. Ik heb me voor twee workshops ingeschreven die ik per se wilde doen. Zeg, waar werk jij?"

Dit gesprek ving ik vorig jaar op C-day18 op en veel andere professionals zullen zo'n gesprek herkennen. C-day is het grootste communicatiecongres van Europa. Georganiseerd voor en door communicatiecollega’s. Op C-day ontmoet je de toppers van het vak. En elkaar. Achthonderd collega’s zijn er bij, delen kennis en ervaringen, en praten over ons mooie vak. Tot ziens op 20 juni in Nieuwegein!