Logo Zoeken

Bevlogen power sprekers inspireren tijdens de Dag van de Duurzaamheid

10 oktober 2018De redactie

Op 10 oktober was het de Dag van de Duurzaamheid. Binnen de muren van congrescentrum Spant doen zij hun uiterste best om steeds duurzamer te werken. "Stapje voor stapje, zo komen we er wel! Hoe we die duurzaamheid in de cultuur, in het DNA van de medewerkers en bezoekers krijgen? En hoe we onze gasten en collega’s zo inspirerend mogelijk kunnen prikkelen om na te denken over duurzaamheid? Onder andere door middel van deze gave mini-colleges over duurzaamheid." In de blog van Spant lees je meer over hoe duurzaamheid breed wordt ingezet door onder andere Tony's Chocolony en ID&T. 

SPantvlaggen705x220.jpg

Klik hier om naar de blog op de website van Spant te gaan.

Dit bericht is een samenwerking met Spant!.