Logo Zoeken

Nieuw APT-lid: Twan Timmermans

24 januari 2018De redactie

Twan Timmermans (57), laatstelijk werkzaam bij de gemeente Apeldoorn als hoofd Communicatie. Hij heeft daar een strategische heroriëntatie doorgevoerd gericht op versterking van (online) reputatie en vertrouwen; behavioral design en innovatie/creativiteit. Daarnaast heeft hij een eigen consultancy (REPCONSULT) met expertise op het gebied van public relations, positionering en reputatie.

TwanTimmermans_landscape.jpg

Wat hoop je te bereiken in of met de APT?
Het communicatievak ontwikkelt zich momenteel razendsnel. Technologische ontwikkelingen zijn haast niet bij te benen. Kennis-houding-gedrag heeft plaatsgemaakt voor effectieve gedragsbeïnvloeding. Ethische kwesties blijven aandacht vragen. Voor Logeion-leden is het belangrijk door de bomen het bos te blijven zien. De adviesraad helpt met monitoren, schiften, evalueren en presenteren van de belangrijkste en nieuwste trends en ontwikkelingen in het communicatievak. 

Wat is de reden dat je bij het APT bent gegaan?
Elke professional zou zichzelf een vrijplaats moeten gunnen 'to sharpen the saw', zoals Covey het noemt. Even vrij van de alledaagse werkdruk en nut en toepasbaarheid, om je heen kijken en zien wat je inspireert en beweegt. En vandaaruit je verworven inzichten en ontdekkingen delen met vakgenoten. 

Hoe zie je Logeion voor je over vijf jaar?
Over vijf jaar is Logeion een expertisecentrum en autoriteit op communicatiegebied. Sneller dan de wetenschap; bedachtzamer dan de vakpers; opener en méér uitnodigend op jonge en vernieuwende leden dan andere kenniskringen. Misschien hebben we al een 'body of knowledge' dat robuust genoeg is om certificering te overwegen. In elk geval is lidmaatschap dan logisch voor ieder die zijn vak wil bijhouden.