Logo Zoeken

Nieuw APT-lid: Marcel Smits

24 januari 2018De redactie

Marcel Smits heeft zes jaar gewerkt als teammanager/senior adviseur communicatiemanagement bij Tappan. Op 1 februari 2018 begint hij als senior adviseur bij van der Hilst Communicatie. Van der Hilst verzorgt sinds 1974 beroepsopleidingen, traint en coacht professionals. "Werken aan de communicatiekracht van mensen en organisaties, dat drijft dit bureau. Eigenlijk ga ik terug naar mijn ‘roots’. Als onderwijssocioloog heb ik namelijk een passie voor onderwijs."

MarcelSmits_landscape.jpg

Wat hoop je te bereiken in/met de APT?
Ik zet graag mijn ervaring als adviseur en manager in om Logeion te adviseren over de programmering van de vereniging. 

Wat is de reden dat je bij het APT bent gegaan?
Tot drie jaar geleden was ik een actief lid van Logeion (selectiecommissie communicatie m/v en adviesgroep persoonscertificering). Leuk om nu wat anders te gaan doen binnen de vereniging. Het zit in mijn genen om goed om mij heen te kijken. De adviesraad programmering en trends doet dat bij uitstek! Met haar trendrapportages heeft de APT een bruikbare inbreng geleverd voor de verdere professionalisering van de ons vak. 

Hoe zie je Logeion voor je over 5 jaar?
Een vereniging die er nog meer toe doet binnen ons vakwereld!