Logo Zoeken

Nieuw Logeion-lid aan het woord

19 december 2017De redactie

We hebben de afgelopen maanden veel nieuwe leden mogen verwelkomen en daar zijn wij als Logeion heel erg blij mee. "Waarom ik lid ben geworden? Ik wil graag op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied", aldus Linda de Kanter, senior communicatieadviseur bij Future Communication en sinds kort Logeion-lid.

Creativity&innovation_705x220.jpg

Linda, wat leuk dat je sinds kort lid bent van Logeion! Wat was jouw reden om lid te worden?
Ik wil graag op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied. Dat kan bijvoorbeeld door de bijeenkomsten van Logeion en vakblad C, maar ook door (online) kennisdeling met een grote groep vakgenoten. Zo kan ik ook de trends op het gebied van communicatie volgen en inspiratie opdoen.
Afgelopen jaren was ik communicatiemanager voor IT programma’s. Sinds april 2017 werk ik bij Future Communication. Dit biedt mij de mogelijkheid verschillende opdrachten voor uiteenlopende klanten te doen. Met de inspiratie die ik onder meer via Logeion opdoe, kan ik iets vernieuwends voor klanten brengen.

Wat hoop je uit je lidmaatschap te kunnen halen voor jezelf? Of voor de organisatie?
Mijn kennis verbreden en op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen, zodat ik dit kan toepassen in (advies)opdrachten bij klanten. En dit natuurlijk ook delen met mijn collega’s binnen Future Communication, om elkaar te inspireren.

Waar ken je Logeion van?
In het verleden heb ik regelmatig van Logeion gehoord en ook de website bezocht, maar eigenlijk nooit echt overwogen om lid te worden. Vanuit Future Communication wordt dit gestimuleerd.

Ben je al naar een bijeenkomst geweest?
Nog niet, omdat mijn agenda het niet toeliet. Ik ben vooral geïnteresseerd in onderwerpen als innovatie en digitalisering binnen het vakgebied, customer journeys en design thinking. Als dat soort bijeenkomsten voorbijkomt, ga ik daar zeker naartoe.