Logo Zoeken

Een verbonden organisatie word je stap voor stap

28 november 2017Rik Mulder

Een goede Digital Workplace (DW) verbindt en stimuleert werknemers. Maar wat is nou eigenlijk een goede DW? En welke problemen ervaren organisaties in het bereiken hiervan? De communicatie- en implementatiespecialisten van Plek schreven een whitepaper over hoe je stapsgewijs een goede toolset neerzet en in fases een verbonden organisatie wordt.

stapsgewijs-zonder-achtergrond.jpg

Het Digital Workplace Manifesto van Sam Marshall geeft duidelijk aan aan welke voorwaarden een DW moet voldoen. Wij vertaalden deze inzichten naar praktische vereisten. Middels ons eigen onderzoek onder communicatieprofessionals kwamen we erachter dat de meeste organisaties nog ver verwijderd zijn van een goede Digital Workplace.

Welke problemen ervaren organisaties en wat zijn de oplossingen voor deze problemen? Volgens ons is er veel winst te behalen op het gebied van tools, verbinding en een juiste aanpak. We geven een aantal voorbeelden uit de praktijk waarbij een door ons ontwikkelde stapsgewijze aanpak tot succes leidde. En lees vooral door tot het einde want daar vind je onze aanbevelingen!

Heb je ook een stappenplan nodig om je organisatie te verbinden en klaar te stomen voor de toekomst van interne communicatie? Neem dan contact met mij op, ik adviseer graag!

Bekijk whitepaper